Starity

Anna Kurnyikova: „A házasság nem fontos”

2011. október 11. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2003-ban visszavonult orosz teniszező, Anna Kurnyikova a Women's Health novemberi számának címlapján látható, és az ebből az alkalomból készített interjúban a magánéletéről beszélt.

hirdetés
Anna Kurnyikova: „A házasság nem fontos”

Az egykori teniszező, Anna Kurnyikova a Women's Healt novemberi számának címlaplánya lett. A címlapfotózást követően egy interjút is készített vele a magazin, melyben elmondja, hogy ő és barátja, Enrique Iglesias a hírekkel ellentétben még nem tervezik az esküvőt, de ez nem zárja ki azt, hogy később mégis összekössék az életüket, majd kisbabát is vállaljanak.

„Én mindenképp szeretnék majd gyereket, vagy sajátot, vagy pedig örökbe fogadni, mert szeretek gondoskodni másokról” – nyilatkozta Anna a magazin riporterének.

Az interjú fő témája az Enrique Iglesiashoz fűződő több éves kapcsolata volt, valamint az, hogy tényleg igazak-e a hírek, miszerint tervezik az esküvőt. Ezzel kapcsolatban a 30 éves orosz teniszező elmondta, hogy nekik nem fontos a papír a boldogsághoz: „A házasság nem fontos számomra. Boldog vagyok ebben a kapcsolatban, és ez minden, ami igazán számít. Hiszek és bízok abban, hogy az egymás iránti tisztelet is elég egy jó kapcsolathoz.”

Az egykori sportolót egyébként sorozatos sérülések késztették arra, hogy 2003-ban, mindössze 21 évesen befejezze a versenyteniszt. Azóta jótékonysági szervezeteknél dolgozik, és időnként teniszezik egy-egy gálamérkőzésen. Jelenleg pedig az egyik személyi edző szerepét tölti be az NBC-n futó The Biggest Loser című amerikai fogyókúrás show-ban.


A Women's Health novemberi számának címlapja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek