Starity

François Arnaud letelepedne hazánkban

2011. október 24. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia színész második otthonaként tekint Budapestre, és elmondása szerint akár több évre is letelepedne Magyarországon.

hirdetés
François Arnaud letelepedne hazánkban

A francia-kanadai származású színész immáron másodjára jár hazánkban, ezúttal is a Borgiák című sorozat forgatása miatt. François amellett, hogy szöveget tanul, igyekszik minél inkább elsajátítani a magyar kultúrát – derült ki az RTL Klub interjújából.

François Arnaud ugyanis bőszen tanulgatja a magyar szavakat, szabadidejében fesztiválokra és kocsmákba is ellátogat. Itt tartózkodása alatt több barátot is szerzett már, s rendkívüli kedvességgel tekint országunkra.

„Tatán és Komáromban is forgattunk már, láttam a Balatont is, és több európai nagyvárost is megnéztem, Prágát vagy Rómát” – mesélte a sorozatsztár, aki remek kapcsolatot ápol kollégáival is, s gyakran előfordul, hogy együtt indulnak városnézésre.

A sorozat forgatása még nyáron kezdődött, s valószínűleg november végéig is elhúzódik. Magyarországon kívül több európai országban is forgattak már, s 2012-től érdemes lesz nyomon követni a második évadot, hátha felbukkan benne egy-egy budapesti környék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek