Starity

Vége a viszálynak Angelina Jolie és apja közt

2011. október 24. 16:04   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és édesapja, a szintén Oscar-díjas Jon Voight közel tíz éven át állt egymással ellenséges viszonyban, Voight azonban most elárulta, hogy lányával végre sikerült elsimítaniuk a nézeteltéréseiket.

hirdetés
Vége a viszálynak Angelina Jolie és apja közt

Jon Voight először nyilatkozott arról, hogyan változott meg a hozzáállása egy pillanat alatt, és azt mondta, most a családja az első a számára.

A 72 éves színész kapcsolata még 2002-ben romlott meg lányával, Angelina Jolie-val, amikor egy tévéshowban annak „súlyos mentális problémáiról” beszélt, míg Jolie apját okolta, amiért az ott hagyta édesanyját egy másik nő miatt. Mindennek hatására a színésznő még apja vezetéknevét is elhagyta.

Voight elmondása szerint a viszály azonban véget ért köztük, és a kettőjük viszonya normalizálódott. Úgy érzi, rendkívül közel áll három vérszerinti és három örökbe fogadott unokájához, és hozzátette, a szívében egy pillanat alatt zajlott le a változás.

„Hirtelen másképp kezdtem látni a dolgokat, és minden megváltozott. Az a pillanat az egész életemet megváltoztatta. Visszakaptam a lányomat és a családomat. Nagyon sokat jelent a számomra, hogy újra együtt lehetek Angie-vel. Imádom az unokáimat, ők az én nagy szerelmem. Annyira érzelmessé és hálássá tesz mindez. Amikor a lányom velük látott, azt mondta, lát esélyt az újrakezdésre. Folyton nevetek, és boldog vagyok, ha velük vagyok. Ez Angie-t is annyira boldoggá teszi, amennyire csak el tudják képzelni” – nyilatkozta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek