Starity

Gustaf Skarsgård keresztapjával forgat

2011. november 01. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gustaf Skarsgård keresztapjával játszik legújabb, Autumn Blood című filmjében. A produkcióról egyre több részlet derül ki.

hirdetés
Gustaf Skarsgård keresztapjával forgat

Gustaf Skarsgård és keresztapja,  Peter Stormare együtt forgatnak hamarosan, ám a készülő produkcióról nem sokat lehet még tudni.

Markus Blunder rendező első filmje, az Autumn Blood 2012 késő tavaszán kerül majd mozikba, legalábbis a jelenlegi információk szerint. A szakember eddig több mint 40 videoklipet rendezett – többek között Shania Twainnek, a Metallicának, vagy a Gypsy Kingsnek –, s emellett reklámfilmeket is készített.

A produkcióban Gustaf és Peter mellett feltűnik majd a svéd Annica Bejhed és Sophie Lowe is. A történet egy árva testvérpárról szól az osztrák Alpokban, a film a nehéz életüket mutatja majd be. A szerepek szerint Stormare a gonosz polgármestert formálja majd meg, Skarsgård a hentes szerepét játssza, Lowe a lány karakterében lesz látható, míg Bejhed szociális munkást alakít.

A forgatások már elkezdődtek Ausztriában – hűen a történethez az Alpokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek