Starity

Meryl Streep brit miniszterelnöknő lesz!

2010. július 01. 17:05   |   Szerző: joepapi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meryl Streep tárgyalásokat folytat hogy újra egy csapatot alkosson a "Mamma Mia!" rendezőjével, Phyllida Lloyd-dal a "Tatcher" c. filmben, egy életrajzi filmben a vitatott és hosszú ideig kormányzó brit miniszterelnöknőről. Jim Broadbent játszaná Margaret Tatcher férjét a filmben, amit a Pathé és a BBC Films készítene el.

hirdetés
Meryl Streep brit miniszterelnöknő lesz!

A film 1982-ben játszódik, amikor Tatcher próbálja megmenteni a karrierjét az 1982-es falklandi háborút megelőző 17 napban. Az két és fél hónapos háború fordulópont a miniszterelnöknő karrierjében, eredeményei megduplázódtak, pozíciója megerősödött, és a háború után újraválasztották.

Damien Jones ("Szex, Drogok, és Rock&Roll") lenne a producer, a forgatókönyvet pedig Brian Fillis írta. Ha az üzlet létrejön, Tatcher lenne Streep legnagyobb visszhangot kapott karaktere, az Oscar-jelölést szerző besúgó Karen Silkwood, az író Susan Orlean, és a szakács guru Julie Child után.

Lloyd, a brit színházi rendező, akit az opera világból ismernek, kihozta a fiatalságot Streep-ből a "Mamma Mia!"-ban, amely Broadway musicalen alapult és világszerte több mint 600 miliió dollárt termelt 2008-ban.

Streep-et, Lloyd-ot és Broadbent-et is a Creative Artist Agency képviseli. Lloyd-ot ezen kívül még Anette Stone, Broadbent-et pedig az Independent Talent Group képviseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek