Starity

Mégsem kell DNS-tesztet csinálnia Biebernek

2011. november 16. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég bombaként robbant a hír, miszerint a 17 éves Justin Biebert egy 20 éves lány azzal vádolta, hogy egyik koncertje után gyermeket nemzett neki. A vádakat azonban ejtették.

hirdetés
Mégsem kell DNS-tesztet csinálnia Biebernek

A TMZ információi szerint Justin Bieber állítólagos gyerekének anyja, a 20 éves Mariah Yeater már nem szeretné, hogy az apasági DNS-vizsgálat elkészüljön. Ezzel lényegében elismerte, hogy minden, amivel a kanadai sztárt vádolta, hazugság volt, pedig néhány napja még azzal hencegett, hogy bizonyítéka van arra, hogy a 17 éves fiú a gyermeke apja.

Justin azonban végig azt állította, hogy még soha életében nem látta a lányt, főleg nem létesítette vele szexuális kapcsolatot, így belement a DNS-teszt elkészítésébe. A vizsgálat ideje pedig hamarosan elérkezett volna, amikor a tinisztár visszatér az Egyesült Államokba.

A vizsgálat azonban most már soha nem fog elkészülni, így Justin továbbra is önfeledten boldog lehet barátnőjével, Selena Gomezzel, akivel pár év múlva talán a közös kiskutya mellett egy közös kisbabáról is gondoskodhatnak, emellett már Mariah-nak sem kell rettegnie az időnként őrültekre hasonlító Belieberektől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek