Starity

VV5: Péter az életével játszik a villában

2011. november 22. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napi hét-nyolc doboz energiaitalra még alkoholt is iszik VV Péter. Ekkora mennyiség rendkívül veszélyes a szervezetre, a játékost az agyvérzés is fenyegeti.

hirdetés
VV5: Péter az életével játszik a villában
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A valóságshow-veterán a Survivort már feladni kényszerült egészségügyi okok miatt. Akkor vesegörcs miatt hagyta ott a játékot, de úgy látszik az esetből nem tanult. Shadi és Cristofel elmondása alapján Péter hatalmas mennyiségű energiaitalt nyakal be naponta, ami mellett folyamatosan vedeli az alkoholt is.

„Peti napközben sokat alszik, csak este van fenn, akkortól egymás után issza az energiaitalokat, melléjük pedig folyamatosan önti magába az alkoholt. Enélkül nagyon gyenge” – mondta Cristofel a Borsnak.

Az energiaitalok már kis mennyiségben sem mondhatók egészségesnek a bennük található anyagoknak köszönhetően, de ekkora mennyiségben kifejezetten veszélyesek. Ráadásul egy idő után a szervezet már úgy hozzászokik a koffeines italhoz, hogy mindig egyre több mennyiséggel lehet csak ugyanazt a hatást elérni. A szervezet egy idő után már követeli az újabb adag koffeinbombát. A túlzott fogysztás megnöveli a szívfrekvenciát, felgyorsítja az idegrendszer működését, amelyet egy ideig kompenzál a szervezet, majd kimerültebb lesz, mint volt.

Ha nem kezd el sürgősen felhagyni ezzel a szenvedéllyel a villalakó, akkor mellkasi fájdalmakkal, alvászavarral, érfalszakadással, súlyosabb esetben szívinfarktussal és agyvérzéssel is számolhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek