Starity

Vége! Tóth Gabi szakított kedvesével

2011. november 29. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még esküvőt és családalapítást tervezett Tóth Gabi és Nagy Roland. A pár két és fél évig volt együtt.

hirdetés
Vége! Tóth Gabi szakított kedvesével

A groovhouse-os Judy volt férje már idén júniusban azt tervezte, hogy elveszi feleségül Gabit. Az énekesnő ennek nagyon örült, az esküvői ruháját is kinézte: a Guns ’N’ Roses November Rain című videoklipjében látható ruhában képzelte el az álomesküvőt.

Az esküvőből azonban szakítás lett, annak ellenére, hogy egy hónappal ezelőtt még mindig pozitívan nyilatkozott a kapcsolatról. Akkor azt mondta, Roliban megtalálta a nyugalmat, hiszen ő az, aki elviseli és elfogadja a lobbanékony természetét.

Gabinál nyáron rákos daganatot diagnosztizáltak, aminek a hátterében állhatnak komoly lelki problémák is. Nem kizárt, hogy a kifele mutatott tökéletes harmónia mögött, ki nem mondott problémák okozta belső feszültségekkel küzdött az énekesnő. Így az is elképzelhető, hogy a kapcsolatuk valójában nem volt olyan meseszép, mint ahogy a médiának ezt bemutatták.

Vagy mindkettejüket megviselte a szakítás, vagy előre összebeszéltek, de egyikük sem akart beszélni a sajtónak a történtekről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek