Starity

Új szerelmi szál a Vámpírnaplókban

2011. december 06. 09:09   |   Szerző: Ketherina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin Williamson interjút adott, melyben elmondta új szerelmi szál fogja kezdetét venni a Vámpírnaplókban. Mivel a harmadik évad Delena éve, valamelyik más főhős fogja meglelni újra a szerelmet.

hirdetés
Új szerelmi szál a Vámpírnaplókban

Kevin Williamson interjút adott, melyben elmesélte, új szerelmi szál várható a Vámpírnaplókban, méghozzá azt is elárulta, hogy az egyik főhős lesz a szerencsés, aki újra megtalálja a szerelmet. Elég nehéz lenne megállapítani, hogy pontosan ki, hisz a harmadik évadban sűrü volt a szakítás, ráadásul rengeteg új szereplővel fog bővülni a csapat, a téli szünet után.

„Szeretnénk egy új szerelmi történetet a sorozatba. Kezdenek unalmasak lenni a megszokott párosok. Persze megígértük, hogy a harmadik évad Delena éve lesz, és ez nem is változott eddig, viszont a másik főszereplő fiú fog rálelni újra a szerelemre. Egyenlőre sajnos a rajongóknak várni kell januárig, hogy megtudják vajon ki is, de a várakozás megéri, rengeteg új szereplő lesz, ezzel is egyre izgalmasabbá tévén a történetet”

Vajon Stefan lesz még egy lányba szerelmes, vagy Klaus találja meg a szerelmét? Nem kizárt, hogy az eddig háttérbe szoruló Matt lesz az, aki megleli a boldogságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek