Starity

2012 márciusára várható a Big Bang új albuma

2011. december 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az YG Entertainment képviselője december 16-án erősítette meg a hírt, hogy a Big Bang márciusban kiad egy új stúdióalbumot.

hirdetés
2012 márciusára várható a Big Bang új albuma

December 16-án erősítette meg az YG Entertainment képviselője, hogy a Big Bang 2012 márciusában visszatér majdnem egy év után. A 2006-ban alakult koreai együttes egy kétéves szünetet tartott 2009 és 2010 között, ez volt ugyanis a szólózások időszaka, ám most ismét itt a lehetőség, hogy megmutassák, mennyire remek csapatot alkotnak együtt.

„A Big Bang úgy döntött, hogy megtartják a Big Show-koncertet 2012 márciusában, de megelőzik a fellépést egy új album kiadásával. Ebben az évben a zenekar szünetet tartott a váratlan balesetek miatt, de lesz hivatalos visszatérés is” – nyilatkozta az YG Entertainment szóvivője.

G-Dragon pihenés nélkül minden nap a cég stúdiójában van az új lemez kiadása miatt. Reméljük, hogy visszatérésüket hatalmas siker fogja kísérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek