Starity

Karácsonyi eljegyzések: az új divat

2011. december 27. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre népszerűbb lesz a sztárok körében az ünnepi lánykérés. Lássuk azokat a hírességeket, akik a karácsony jegyében kötelezték el magukat.

hirdetés
Karácsonyi eljegyzések: az új divat

A világhálón egymást érik a karácsonyi eljegyzésekről szóló hírek. Ha valós híresztelések nem is, pletykaként mindig felreppent egy-két lánykérésről szóló információ. Mára ezek száma rohamosan megnőtt, így törhetjük a fejünket: mi folyik a sztárvilágban? Vajon az egész elveszítette a jelentőségét, és a felhajtás miatt jelentik be eljegyzésüket karácsonykor a celebek, vagy tényleg a meghitt, ünnepi hangulatot szeretnék még varázslatosabbá tenni? Így vagy úgy, összegyűjtöttük a leghíresebb karácsonyi lánykéréseket!

Hugh Hefner és Crystal Harris

A Playboy-gyáros, Hef a tavalyi karácsonyi hétvége után jelentette be világra szóló eljegyzését a Twitteren keresztül, amellyel kellemes ünnepeket kívánt. Nos, mindnyájan tudjuk, hogyan végződött kettőjük története, azonban aggódásra nincs ok: Hefner nincs szűkén a szőke bombázóknak, így ki tudja, talán jövőre újabb lánykéréstől lesz hangos a sajtó.

Fergie és Josh Duhamel

2007 decemberében a színész szóvivője hivatalosan is megerősítette a páros eljegyzését, miután a Black Eyed Peas énekesnőjét egy hatalmas gyémántgyűrűvel kapták lencsevégre. Az ügy pikantériája, hogy noha hivatalos szószóló jelentette be az örömhírt, Fergie képviselője ezt mégis megcáfolta. Végül is nem sokkal 2008 karácsonya után, januárban összeházasodtak, egy évvel később pedig megújították esküvői fogadalmukat.

Eddie Cibrian és LeAnn Rimes

A páros forró és meghitt karácsonynak nézhetett elébe 2010 decemberében, hiszen Cibrian egy ötkarátos gyémánt eljegyzési gyűrűvel lepte meg a nagyszerű énekesnőt. A szép álmot csak az rondította, hogy LeAnn férjnél volt, míg Eddie két gyermeket tudhatott maga mögött. Kapcsolatuk azonban minden másnál erősebb volt, így az ünnep eltelte után, miután jogerőssé vált a countrysztár válása, összebútoroztak, végül idén, április 22-én összekötötték életüket.

Natalie Portman és Benjamin Millepied

Derült égből villámcsapáshoz hasonlítható leginkább a színésznő hirtelen jött kapcsolata Millepied úrral. A szerelmespár még Portman filmjének, a Fekete hattyúnak a forgatásán találkozott, és szinte azonnal egymásba habarodtak. Nem is kellett ennél több, hiszen 2010 telén, az ünnepek alkalmából bejelentették eljegyzésüket. A karácsony dupla öröm volt a színésznő számára, hiszen kiderült, hogy vőlegényével első gyermeküket várják. A pici komplikációk nélkül megszületett, és Alephnek nevezték el.

Reese Witherspoon és Jim Toth

A Doktor Szöszi eljegyzése is bombaként robbant a médiában. A magyar származású Jim romantikus körülmények között kérte meg a világsztár kezét a tavalyi év téli szünetében, akinek Witherspoon természetesen egyből igent mondott. Reese azóta többször is hangoztatta, hogy benne látja a nagy Őt, akivel szívesen leélné az életét, s végül 2011-ben összeházasodtak. A ceremóniáról a People nyújtott exkluzív betekintést.

Zooey Deschanel és Ben Gibbard

A Deathcab for Cutie frontembere nyerte el az igéző szemű szépség szívét még 2008-ban, amikor is az ünnepek során feltette a nagy kérdét. Az Igenember sztárja természetesen csak igennel tudott felelni párjának, akitől azonban sajnálatos módon 2011-ben elvált. A színésznő novemberben jelentette be, hogy számára betelt a pohár, így kettejüknek nem volt túl jövedelmező a karácsonyi lánykérés.

Tori Spelling és Dean McDermott

Aaron Spelling lányának kezét Dean McDermott nyerte el, aki hat évvel ezelőtt határozott úgy, hogy a televíziózás hisztérikájaként ismert színésznővel tölti el élete hátralévő részét. Az ünnepek lecsengése után a páros rögtön egybekelt, és azóta is nagyszerű párkapcsolatban élnek gyermekeikkel. Tori végre megtalálta a boldogságot és élete szerelmét, akinek hála a karácsony dupla élvezetet jelent 2005 óta.

Britney Spears és Jason Trawick

A karácsonyi eljegyzések legújabb szereplői. A TMZ hírportál információi szerint Jason, akivel az énekesnő klipet is forgatott, Las Vegasban kérte meg a végzet asszonyának kezét, s a frigyet még édesapja, Jamie Spears is engedélyezte. A 30 éves világsztár talán végre meglelheti az igaz szerelmet, hiszen két befuccsolt házasság után már igazán megérdemli a tartós boldogságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek