Starity

Schwarzenegger újabb esélyt kapott feleségétől

2011. december 28. 10:10   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arnold Schwarzenegger még régebben félrelépett házvezetőnőjével, és ebből egy gyerek is született. Azonban a színész ezt még csak nem olyan rég merte bevallani feleségének, Maria Shrivernek.

hirdetés
Schwarzenegger újabb esélyt kapott feleségétől

Arnold Schwarzenegger 14 évvel ezelőtt csalta meg nejét saját házvezetőnőjükkel, s az afférből gyerek született. Ezt azonban elég sokáig titkolták mindenki előtt, a Terminátor sztárja végül tavasszal bevallotta feleségének, hogy gyereket csinált a házvezetőnőnek több mint egy évtizede.

Shriver huszonöt év házasság után így 2011 májusában beadta a válókeresetet. Schwarzenegger már térden állva könyörgött, hogy bocsásson meg neki, ám a nő vagyona feléből is kiforgatta.

Most azonban a karácsonyt együtt töltötték. Egyes információk szerint semmi vita nem volt köztük, sőt nagyon élvezték egymás társaságát. Ezen kívül még a Los Angeles Lakers szezonnyitó meccsére is együtt mentek el. Ki tudja, talán újra kibékül Schwarzenegger és Shriver.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek