Starity

Rihanna és Chris Brown újra egy párt alkotnak?

2012. január 01. 16:04   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel három év telt el azóta, hogy Chris megverte Rihannát. Ennek ellenére most újra kezdenek összemelegedni.

hirdetés
Rihanna és Chris Brown újra egy párt alkotnak?

Rihannát 2009-ben barátja, Chris Brown megverte, akit nem sokkal ezután őrizetbe is vett a rendőrség. Rihanna annak idején nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Pár napra rá már együtt lógott a két énekes, annak ellenére, hogy távoltartásra volt kötelezve.

Egyes információk és félreérthető Twitter-üzenetek szerint az expár újra kezd összemelegedni, nem csak baráti téren. Chris ezt tweetelte ki egyik nap: „Jobban szeretlek, mint hinnéd!„ Sokáig találgattak a rajongók, hogy vajon kinek írhatta ki ezt a romantikus posztot. Aztán pár órával később Rihanna is kiírt egy hasonló tweetet. „Mindig szeretni foglak #1LOVE.”

Joggal vetődhet fel a kérdés a rajongóknál, hogy vajon egymásnak küldte-e a két énekes az üzenetet? Több információ szerint valóban többet találkozgatnak mostanában, és Rihanna Chris Brown édesanyjával is felvette újra a kapcsolatot. Szerintetek van esélye annak, hogy az ex-pár újra összejöjjön?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek