Starity

Liv Tyler a nagymamájától tanulta a kifinomultságot

2012. január 12. 15:03   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyűrűk Ura sztárja, Liv Tyler a minap elmondta, hogy anyukája és nagymamája segített neki a divatot megismerni. Tőlük tanult szinte mindent.

hirdetés
Liv Tyler a nagymamájától tanulta a kifinomultságot

A Gyűrűk Ura közismert szereplője, Liv Tyler elmesélte, hogy a divat terén sokszor édesanyja és nagymamája adott tippeket, ötleteket, és ők tanították meg minden hasonló jellegű dologra is, ezzel sikerült elérnie azt, hogy nagyon dögössé váljon.

„Az anyám, Bebe Buell és nagymamám tanítottak meg mindent, amit tudok, nagyon sokat köszönhetek nekik. A nagymamám jógázik, ezért is gyönyörű a tartása, mellesleg illemtanár, szóval nagyon kifinomult minden szempontból”mesélte a színésznő, aki hozzáfűzte, nagymamája adott tanácsokat, hogy mit is kell csinálnia a tévében.

„Emlékszem az első alkalomra, amikor beszélgetős műsorba hívtak, azt hiszem David Lettermanhez. A nagyi elmondta, hogy mindig a kamerával ellentétesen tegyem keresztbe a lábam. Megmutatta, hogyan üljek, hogy még lenyűgözőbben tűnjek. Nagyon sok tippet kaptam, és ezek azok az apróságok, amiket anyám és nagymamám adtak át nekem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek