Starity

Megjelent Katy Perry új kislemezének akusztikus változata

2012. január 17. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a The One That Got Away akusztikus változata. Az énekesnő legutóbbi kislemeze az új verzióval talán végre eléri az első helyet az Egyesült Államokban.

hirdetés
Megjelent Katy Perry új kislemezének akusztikus változata

Az ismét kék hajjal tündöklő Katy Perry még tavaly adta ki Teenage Dream című korongjának hatodik kislemezét. A The One That Got Away – komoly történetet elmesélő – videoklipje 2011 novemberében jelent meg, és azóta a dal igen nagy népszerűségnek örvend.

A szám Amerikában eddig a harmadik helyig jutott el, ami nagy teljesítmény, főleg annak fényében, hogy az album előző öt klipes száma mind listavezető lett a tengerentúlon. A Billboard Hot 100-on eddig csak Michael Jacksonnak volt öt number one dala, így ha Katy The One That Got Away című száma is első lesz, akkor az énekesnő megdönti a popkirály rekordját.

Perry nemrég adott ki egy remixet legutóbbi kislemezéhez B.o.B-vel közösen, tegnap pedig megjelent az iTunes-on a The One That Got Away akusztikus változata. A nemrég elvált énekeső szívhez szóló dala az új feldolgozásban talán még gyönyörűbben hangzik, így ennek segítségével esélye lehet – az éppen nehéz időszakon keresztül menő – Katynek az újabb listavezető dalra az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek