Starity

Selena Gomez feltöltette a száját?

2012. január 22. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég ült le a Selena-Justin-botrány, ami után az őrült Bieber-rajongók is békén hagyják Selenát, de máris újabbal kell megküzdenie a Disney-sztárnak.

hirdetés
Selena Gomez feltöltette a száját?

Úgy látszik az összes volt Disney-sztárra rászáll a média szép lassan, Miley Cyrust például, hol a dohányzása, hol a súlya miatt bántják, és van, amikor a mellei eredetiségét kérdőjelezik meg. A töretlen Demi Lovato is a súlya miatt kerül állandóan címlapra.

Selena Gomezen mindeddig nem találtak fogást a rosszindulatú pletykák elindításához, ám most ő is sorra került. A találgatás az énekesnő száját illetően már az EMA óta zajlik, ám mostanra már Selena állítólagos „barátai” is kiteregették a szennyest, nem éppen Selena javára.

Az állítólagos ismerősök szerint Selenának nagyon fontos a külső, és kisebbségi komplexusa volt, mivel vékonynak tartotta a száját. Ezért pár hónapja feltöltette, de pont annyira, hogy megmaradjon természetessége, ne legyen mű hatású.

Hogy mindehhez mit szól Selena, még kérdéses. Lehet, hogy csak röhög egy jót rajta, vagy zokon veszi, mint amikor halálosan megfenyegették Justin miatt.


Selena Gomez 2008-ban és 2011-ben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek