Starity

Jamie Chung téli sportokra ösztönöz

2012. február 03. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A félig koreai és amerikai színésznő snowboardozással pihent a gyönyörű síparadicsomban, Park Cityben, olyannyira megtetszett neki ez a fajta sport, hogy most mindenkit arra biztat, hogy kipróbálja.

hirdetés
Jamie Chung téli sportokra ösztönöz

A Másnaposok 2 sztárja, Jamie Chung nemrég kipróbálhatta a téli sportok minden örömét, hiszen január végén ellátogatott az Amerikai Egyesült Államok egyik legszebb síparadicsomába, Park Citybe, ami Utah államban található.

Jamie a snowboardozást választotta a síelés helyett, miután nagyon tetszett neki ez a fajta sport, most mindenkit a téli sportok kipróbálására ösztönöz.

„Hihetetlenül jól éreztem magam, nagyon sokat estem, hiszen kezdő voltam, de az élmény, amit a snowboardozás nyújtott, felejthetetlen. Szerintem mindenkinek ki kellene próbálnia egyszer, mert ez a világ legtutibb sportja! Egyszer elkezded, és nem bírod abba hagyni!” – mesélte Jammy.


Jamie Chung snowboardozás közben, és a sífelvonón.

Az igaz, hogy fenn lenni a dombtetőn hihetetlen nagy élmény, amikor épségben leérsz, pedig sikerélményt nyújt, ráadásul a síelés vagy épp a snowboardozás igen egészséges sport, hiszen egész nap a levegőn vagy, de nem tartozik az olcsó kategóriába. Bár itthon is vannak remek sípályák, de aki igazán meg szeretné tapasztalni a síelés igazi élményét, az külföldre megy, mint például Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Svájc vagy akár Olaszország, hiszen ott sokkal magasabbak a hegyek, és persze a pályák is profibbak, mint kicsi hazánkban.

Aki ki szeretné próbálni a síelést, de a családja nem ér rá, vagy nincs hozzá kedve, azoknak létrehoztak úgynevezett sítáborokat, amit már rengeteg iskolában is megszerveznek, bár az sem olcsó mulatság, de még mindig jutányosabb áron lehet hozzájutni, mint családostól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek