Starity

Új videoklippel jelentkezik Kim Petras

2012. február 05. 14:02   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár nappal ezelőtt jelent meg Kim Petras One Piece Of Tape dalának a hivatalos kisfilmje.

hirdetés
Új videoklippel jelentkezik Kim Petras

Pár éve a média hangos volt a nemátalakító műtétjéről, de nem csak ezért szeretne magáról hallatni. Ezt bizonyítja az is, hogy októberben a Feel It című dalához jelentetett meg egy kisfilmet, azonban 2012-ben is hallat magáról, hiszen január végén mutatta be legújabb kislemezének, a One Piece Of Tape-nek az új videoklipjét is.

A hivatalos videó pár napja került fel az énekesnő YouTube-oldalára, bár már a dal lassan egy éve jelent meg több másik szerzeményével együtt. A szám az ugyanazt a címet viselő, One Piece of Tape című EP-jére került fel.

Egyébként Kim teljes és boldog életet él – immáron lányként. Már első nagy fellépésén is túl van, szóval reméljük, hogy a zenei karrierjéről is olyan sokan fognak beszélni, mint a műtétjéről. De egyet biztosra tudunk, hogy nagyon szereti a rajongóit, ugyanis mindenkinek személyesen ír vissza a közösségi oldalakon, és múltkoriban még az adatlapját is megköszönte a Starityn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek