Starity

A The Secret Circle sztárjai sötét erőt akarnak

2012. február 24. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle sorozat szereplői egytől egyig imádnak boszorkányok lenni, és többségük szívesen megmutatná karakterének a rosszabbik felét is.

hirdetés
A The Secret Circle sztárjai sötét erőt akarnak

A The Secret Circle sorozat tavaly szeptemberben került a The CW műsorára, és hamar elkezdte a siker kapuit döngetni. A színészek azóta hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, és saját bevallásuk szerint nagyon szeretik a mágikus szerepüket.

Természetesen minden főszereplő irigyli az ártatlan tekintetű, angyali arcú Brittany Robertsont, akinek a karaktere rendelkezik a hatalmas sötét erőkkel is. Mióta kiderült, hogy nem Cassie karaktere az egyetlen, akinek fekete mágiát gyakorló felmenői vannak, a kollégák is találgatnak, hogy vajon melyikük lesz a szerencsés, aki bemutathatja rosszabbik oldalát is.

„Sötétségben lappang ez a titok, még előttünk is. Ötletünk sincs. A közönség már alig várja, hogy ez az epizód vetítésre kerüljön. Mi is akkor tudtuk meg, hogy lesz még valaki, amikor olvastuk a forgatókönyvet. Aztán feltettük a kérdést, hogy mégis ki lesz az, de erre nem kaptunk választ. Nagyon érdekel bennünket is, és állandóan ez a téma. Mindenkinek megvan a saját elképzelése” – mondta el a TV Guide magazinnak a Dianát alakító Shelley Hennig.

A következő részig azonban még sokat kell várnunk, és valószínűleg még akkor sem fog fény derülni a titokra. A boszorkányok március15-én térnek vissza a képernyőkre a tengerentúlon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek