Starity

Jerzy szemet vetett Alekosz nyereményére

2012. február 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A görög hős nyereménye lehet, hogy Gigi exére, a pornós múltú VV Jerzyre fog átszállni.

hirdetés
Jerzy szemet vetett Alekosz nyereményére
Fotó: RTL Klub

A VV4 szépfiúja úgy gondolja, hogy Alekosz nem méltó a nyereményére, vagyis a több millió forintra, az autóra és a lakásra. Nem ért egyet azzal sem, hogy a görög szívtipró átigazolt a konkurens csatornához.

„Ez olyan, mintha a játék közben kiment volna a villából, ezért meg kell fosztani mindattól, amit kapott. Ha nem tudja megbecsülni a lakást, amiért más emberek, családok hosszú évekre adósságba keverednek, egyszerűen nem érdemli meg. Ha egy olimpiai versenyen az első helyezettet ki kell zárni, mint Alekoszt, akkor automatikusan a második helyezett kapja meg a helyezést és a nyereményt. Megkérdeztem a csatornát, mi a helyzet ez ügyben, de azt mondták, még nem tudnak konkrétumot mondani. Fogalmam sincs, hogyan fog dönteni az RTL Klub, de várom a fejleményeket” – nyilatkozta Jerzy a Borsnak.

Alekosz reagált a felröppenő pletykákra, és szerinte méltatlan Jerzy viselkedése, és nem érti, miért kéne átadnia a jogosan megérdemelt nyereményét.

„Nem tudom, miért talált ki ilyen marhaságot Jerzy. Amikor meghallottam az ötletét, a pofám leszakadt. Szerinte ez ugyanaz a helyzet, mint a szépségkirálynőknél: ha az első helyezettel valami történik, akkor a második lesz a királynő. Nem értem, hogy gondolja ezt, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, ilyet még nem is hallottam! Úgy tudom, már kopogtatott is az RTL ajtaján emiatt, sőt igényt tart az autóra és a lakásra is. Az sem tetszett, hogy telefonon ezzel húzzák a szerencsétlen Évát, aki egyébként depressziós. Ő zokogva hívott fel, hogy igaz-e a hír” – panaszkodott Alekosz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek