Starity

VV Attila édeskettesben megy Rómába Seherezádéval

2012. február 28. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő kijelentést tett a VV5 győztese a kiesése után: első utazásához a partnere nem más lesz, mint Seherezádé, akivel egyenesen Rómába fognak utazni.

hirdetés
VV Attila édeskettesben megy Rómába Seherezádéval
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Attila és Seherezádé csak a játék legvégén lettek jóban, de olyannyira, hogy ha még van pár nap, könnyen lehet, hogy egymásra is találnak. Elkezdtek vonzódni egymáshoz, és egyre őszintébben kezdtek beszélgetni egymással, így nem csoda, ha a villa falain kívül sem tudnak elszakadni egymástól.

Terveik szerint hamarosan együtt utaznak Olaszországba, hogy Seherezádé visszaszerezhesse egykori párjától a kiskutyáját, és végleg lezárja a kihűlt kapcsolatát az olasszal. Attila egyfajta testőrként lesz jelen a Claudióval való találkozáskor, illetve turistaként fogja bejárni Rómát, ahol a szőkeség lesz az idegenvezetője.

„Még lefutom a kötelező köröket a médiánál, pihenek egy nagyot, meglátogatom a családom, és elkezdek gondolkodni a folytatáson. Sok tervem van, de még semmi sem konkrét. Annyi biztos, hogy Seherezádéval elutazunk Rómába. Mivel engem is várt kint Artúr Bandi, így át tudom érezni, hogy Sehinek mennyire hiányozhat már Barbie” – mesélte terveit a Borsnak a VV5 győztese.

Attila a nyereményútjára még nem tudja, kit visz magával, elmondása szerint még azt sem tudja, hogy hová szólnak a jegyei, mert akkora stresszben volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek