Starity

Cherylt kiengedték az intenzívről!

2010. július 09. 20:08   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éjszaka folyamán azt az aggasztó hírt kaptuk, hogy Cheryl tüdején folyadékot találtak, amiről később kiderült, hogy vér a sérült véredényeiből. Most végre megnyugtató hírekkel szolgált Cheryl sajtósa.

hirdetés
Cherylt kiengedték az intenzívről!

Nyilvánosságra hozták ugyanis, hogy Cheryl végre jobban van. Olyannyira, hogy már kikerült az intenzív osztályról, és át is szállították egy magánklinikára.

Dr. Wiselka tegnapi nyilatkozatában elmondta, hogy Ms. Tweedynél a malária legsúlyosabb válfaját diagnosztizálták, miután folyadékot találtak a tüdejében, és végre a fertőzés súlyosságához mérten tudtak fellépni a továbbterjedés ellen. Ennek köszönhetően Cheryl állapota ismét stabilizálódott, sőt, sokat javult az eddigiekhez képest. Egyes hírforrások szerint a folyadékot elvezették a tüdejéről, meggátolták a fertőzés továbbterjedését, és az énekesnő panaszai is enyhültek. A komplikációk veszélye pedig szinte teljes mértékben kizárható.

A teljes felépülés így is több hónapot fog igénybe venni, és Cheryl még pár hétig úgy fogja érezni magát, mint egy influenzás beteg, de az életéért cserébe ez nem is olyan ár. Orvosai szigorú pihenésre ítélték, amit minden bizonnyal Édesanyja, Joan és barátai be fognak vele tartatni. Nem irigylem Őket, hiszen Cheryl elég makacs :).

Nem kétlem, hogy ezután is szinte mindennap új hírek fognak arról érkezni, hogy mit tud vállalni a jövőben és mit nem, arról, hogy hogyan változik az állapota, de addig is megnyugodhatunk, hiszen immár hivatalosan is megerősítették, hogy sokak kedvence a felépülésre tud koncentrálni.

Jobb végszót nem találhatnék ehhez a hírhez, szóval itt a hivatalos bejelentés szövege:

"Cheryl Tweedyt ma kiengedték az intenzív osztályról, és átszállították egy magánklinikára, ahol a gyógyulásra összpontosíthat."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek