Starity

Akusztikus dalok érkeznek Kylie Minogue-tól

2012. március 06. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Minogue már korábban is beszámolt arról, hogy szeretne kiadni egy akusztikus lemezt. Az aprócska énekesnő legújabb albuma idén nyáron kerül az üzletekbe.

hirdetés
Akusztikus dalok érkeznek Kylie Minogue-tól

Kylie Minogue legnagyobb slágereit újra kiadja méghozzá akusztikus változatban. A szerzemények az Orchestal Greatest Hits címet viselő nagylemezen kapnak majd helyet.

A sztár rengeteg időt tölt a stúdióban, hogy a készülő korong igazi minőségi munka legyen. Bár a megjelenés időpontját először tavaszra tette a kiadó, úgy tűnik, a munkálatok elhúzódnak, éppen ezért a rajongóknak nyárig kell várniuk kedvencük legújabb munkájára.

A szépség azonban még ezelőtt meglepi rajongóit, méghozzá a The Complete Kylie Uptade című könyvvel, amely a híresség eddigi 25 éves karrierjéről fog szólni. A megjelenésre sem kell sokat várni, ugyanis a hírek szerint a könyv már idén májusban a boltok polcaira fog kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek