Starity

Emily Osment belépett a huszasok táborába

2012. március 11. 13:01   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felcseperedett a Kémkölykök 2. és a Hannah Montana egykori sztárja. Ma már komolyabb filmekben is láthatjuk, sőt, úgy jósolják, hogy a 2012 az ő éve lesz. A hétvége biztosan az övé, ugyanis 20. születésnapját ünnepli.

hirdetés
Emily Osment belépett a huszasok táborába

Emily Osment egyre sikeresebb lesz, sőt úgy jósolják, hogy 2012 az ő éve is lehet. Például ott van a nagysikerű Cyberbully drámafilm és a Kiss Me című szintén dráma, amit Sarah Bolgerrel jelenleg is forgatnak. Emelett énekesnőként is tevékenykedik, hiszen a másodk stúdióalbuma is készülőben van.

Emily gyerekszínészként vált ismertté: reklámokban szerepelt, majd nagyobb sikert a Kémkölykök 2., illetve 3D-ben ért el. Ezután és ezelőtt is kapott kisebb vendégszerepeket, mint például a Jóbarátokban, az Angyali érintésben, az Űrbalekokban és a Tinititkokban. 2006-ban megkapta a jól ismert Hannah Montana sorozatban Lily Truscott, Lola szerepét. Egészen négy éven át láthattuk Miley Cyrus oldalán a színésznőt, míg a sorozat véget nem ért.

Sokan beskatulyázottnak véltik Emilyt, de a következő két filmje alapján biztosan elmondhatjuk, hogy komolyabb szerepeket is kap. 2007-ben a Szörny, aki hívtam című filmben láthattuk, majd a Focianyuban és az Apurablókban, ahol mind főszerepet kapott. 2010-ben szerepelt a Hannah Montana mozifilmben is.

Komolyabb szerepét a 2011-es Cyberbully című dráma bizonyítja, amivel az internetes zaklatásokat szeretnék csökkenteni, úgy, hogy megmutatják milyen is valójában egy ilyen eset.

Énekesi karrierje is lassan, de biztosan fejlődik. Már régebben is több film soundtrackjére felkerültek a dalai, de legelső önálló albumára 2009-ig kellett várnunk. Egy évvel később, megjelent a debütáló albuma is, a Fight or Flight. Stúdióalbum révén a lemez világszerte megjelent. Habár olyan nagy sikert nem aratott, mégsem adja fel, és jelenleg is dolgozik a második stúdióalbumán.

Magánéletét tudatosan nem akarja kiteregetni a média számára, de úgy gondoljuk ez így is van jól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek