Starity

Kelly Osbourne tanácsokat ad az önbizalomért

2012. április 14. 00:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly tippeket adott az önbizalomhiányos hölgyeknek, hogyan béküljenek ki önmagukkal. A lány a Glamournak mesélte el, hogyan látta magát fogyása előtt.

hirdetés
Kelly Osbourne tanácsokat ad az önbizalomért

Kelly önmagát FFP-ként (Former Fat Person) jellemezte, a kifejezés pontosan annyit jelent a köztudatban, hogy Kelly korábban kövér volt, de a diétának és az edzéseknek hála mára ez mind a múlté. Az Us-Glamour felkérte a lányt, hogy írja le a saját szemszögéből teste gyors változásait.

A rocker lány még most sem tartja magát soványnak, de elárulta: „Az utóbbi évben rengeteg munkát fektettem a testem átalakításába. Ez alatt az idő alatt megtanultam szeretni önmagam.”

A Us-Glamour olvasóinak személyes tippeket adott, hogyan viszonyuljanak saját alkatukhoz, hogyan szeressék önmagukat. „Nem látjuk a saját szépségünket, mert azzal vagyunk elfoglalva, hogy másokhoz hasonlítsunk. Nem, nem lehetünk mind olyanok, mint Gisele Bündchen vagy Beyoncé.”

Kelly azt írta olvasóinak: „Nézz a tükörbe. Keress magadon olyasmit, amit tényleg szeretsz. Például a szempilláid vagy a kezed. Gondolj csak bele: van valamid, ami sok más embernek nem adatott meg.”

A lány elismerte, sokszor a legkevésbe sem egyszerű megtalálni a szépet önmagunkban, és elárulta, többé nem akar úgy kinézni, ahogy korábban, hogy ismét annyit kelljen dolgoznia a külsejéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek