Starity

Új rendezője lesz Az éhezők viadala folytatásainak

2012. április 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredeti elképzelések szerint a teljes trilógiát ugyanaz a rendező, Gary Ross hozta volna tető alá, ám ő úgy döntött, nem folytatja.

hirdetés
Új rendezője lesz Az éhezők viadala folytatásainak

Húsvét előtt még mindenki abban a hitben volt, hogy Az éhezők viadala-trilógia további két részéhez már nem kell új rendező után nézni, hiszen mind a gyártó cég, a Lionsgate, mind pedig az első részt rendező Gary Ross képviselői meg voltak győződve arról, hogy a 55 éves direktor vállalni fogja a fennmaradó két folytatás levezénylését is. A szerződés aláírását közvetlenül a húsvéti ünnepek utánra tervezték.

A rendező azonban, akinek a nagy sikerű film még csak a harmadik rendezése volt, úgy döntött, nem szeretné ismételgetni magát. A stúdió vezetői állítólag nagyon megdöbbentek a döntésén, hiszen állításuk szerint maga Ross volt az, aki annak idején nagyon kardoskodott a regény megfilmesítése mellett, aminek meg is lett az eredménye, hiszen rendezői pályafutásának legsikeresebb darabját készítette el. Nem sűrűn fordul elő, hogy egy ekkora kasszasiker után a film rendezője magától dönt úgy, hogy átadja a terepet valaki másnak, főleg mivel Ross már a folytatás előkészítésén fáradozott az elmúlt hónapokban a regények írónőjével, Suzanne Collinsszal és a Gettómilliomost jegyző Simon Beaufoy forgatókönyvíróval.

A trilógia rajongóinak azonban nem kell elkeseredniük, mivel a Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth és Josh Hutcherson főszereplésével készülő további részeket mindenképpen bemutatják, hiszen az új rendezőt máris keresik a producerek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek