Starity

Bihal Roland búcsúzott a Megasztárból

2012. április 14. 22:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az igazi legendák előtt tisztelgő estén, Bihal Rolandnak kellett búcsúznia.

hirdetés
Bihal Roland búcsúzott a Megasztárból
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A tegnap esti Megasztárban a halhatatlan dalok volt a téma, amely azt jelentette, hogy a versenyzőknek elhunyt előadók mai napig hatalmas slágereit kellett énekelniük. Olyan nevektől csendültek fel számok, mint John Lennon, Amy Winehouse, Cserháti Zsuzsa, vagy éppen Whitney Houston. A héten ismét Falusi Mariann készítette fel a versenyzőket, aki egyaránt foglalkozott a versenyzők lelki világával, és az éneklési technikákkal is.

Bihal Roland produkciója indította az estét, mely elég sok negatív kritikát kapott a zsűritől, még ő maga is megerősítette, hogy a próbákon sokkal jobban adta elő a Queen-dalt. Ezután szépen sorban fellépett a többi sztárjelölt is. Bozont ezúttal félretette vicces énjét, és példaképétől, Frank Sinatrától énekelt egy dalt, mely Mester Tamáson kívül mindenkinek nagyon elnyerte a tetszését, ezzel kisebb vitát kiváltva a zsűritagok között.

Burgess Benji is megmutatta érzelmesebb oldalát, John Lennon világhírű Imagine-jével. Az adás utolsó fellépője Radics Gigi volt, aki a nemrég elhyunyt Whitney Houston egyik leghíresebb számát, az I Will Always Love You-t adta elő. A produkció végére Liptai Claduia, Mester Tamás, és maga Gigi is elsírta magát, és Bereczki Zoltán úgy jellemezte a lányt, hogy ő „maga a zene”.

Azonban ezután eljött az adás kellemetlen része, a kiszavazás. Színpadra szólították a nyolc versenyzőt, és szépen sorban sorolni kezdték a továbbjutókat. A három legkevesebb szavazatot Szakos Andrea, Talán Attila és Bihal Roland kapta. Az újraindított szavazás Andit juttatta tovább, így Attilának és Rolandnak kellett a kiemelt zsűritag elé állnia. A három férfi ítész Attilát vitte volna tovább, és ezzel Mariann sem volt másképp, aki ezt azzal indokolta, hogy Roli alultejesített magához képest, míg Ati az egyik legjobb produkcióját nyújtotta.

Roland szomorúan vette tudomásul, hogy számára véget ért a verseny, a búcsúdal alatt néhány könnycsepp is elhagyta szemét, azonban örül, hogy visszatérhet családjához, mert már nagyon hiányoztak neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek