Starity

Jövő héten forgatja új klipjét Adam Lambert

2012. április 29. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert és csapata jelenleg is civil embereket toboroz Los Angelesben, hogy részt vegyenek új klipjében, melyet jövő héten forgatnak.

hirdetés
Jövő héten forgatja új klipjét Adam Lambert

A második nagylemezéről, a Trespassingról (amely május 14-én érkezik) a második promóciós kislemeze a Never Close Our Eyes lett, melyet április közepén hallhatott a nagyközönség először. Ez a dal sokkal jobban teljesített a toplistákon, mint elődje, a Better Than I Know Myself.

Sejthető volt tehát, hogy hamarosan új videoklippel jelentkezik a sármos énekes, amelyről időközben rengeteg pletyka született. Páran tudni vélik, hogy ismét Ray Kay fogja rendezni a kisfilmet, csakúgy, mint a Better Than I Know Myselfet és az előző album címadó dalának videóját, a For Your Entertainmentet.

Ray pár hete Miamiba utazott terepszemlére, így feltételezhetjük, ha tényleg ő lesz a rendező, akkor a Never Close Our Eyes videoklipjének helyszíne egy tengerpartos hely lesz.

Annyi viszont biztos, hogy a dal mondanivalójával ellentétben nem lesz benne szerelmi szál, mert Adam úgy gondolja, hogy ez sokkal inkább egy közösségi klip, mintsem hogy két emberről szóljon. A mai napon ennek fényében hivatalosan is bejelentették, hogy a videóhoz off-actor embereket keresnek statisztának, tehát akár rajongók is bekerülhetnek a kisfilmbe, amelynek forgatása a jövő héten fog megkezdődni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek