Starity

Visszahízta leadott kilóit Tolvai Reni

2012. május 04. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legalább tíz kiló súlyfelesleg került a Megasztár nyertesére az elmúlt hónapokban annak ellenére, hogy tavaly még azt újságolta, milyen sokat fogyott.

hirdetés
Visszahízta leadott kilóit Tolvai Reni
Fotó: TV2

Beindult a a közismert jójó-effektus a Megasztár 5 győztesénél is, hiszen a tavaly leadott kilói kamatostul jöttek vissza a testére az utóbbi hónapokban. A Blikk informátora szerint legalább tíz kiló felesleget szedett össze Reni, ami nagyon nem előnyös neki.

Tavaly még büszkén híresztelte, hogy négy hét alatt dobott le nyolc kilót, most viszont ismét nem figyelt oda a táplálkozásra. Bár egy fellépésről fellépésre járó sztárnak ez a legnehezebb, hiszen a rendszertelen életmód mellett egészségesen táplálkozni szinte lehetetlen.


Fotó: Blikk

Szakorvosok szerint a jójó-effektus könnyedén elkerülhető, ha a drasztikus súlyleadás helyett a lassabb, mérsékeltebb fogyást és a hosszútávú életmódváltást választjuk. Havi egy-két kiló leadása és rendszeres testmozgás esetén nem kell attól tartani, hogy a szervezetünk megbosszulja magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek