Starity

Vanessa Hudgens szeretné, ha a rajongói felnőnének

2012. május 10. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznő bevallotta, hogy már kezdik idegesíteni őt a gyerekesen viselkedő rajongói.

hirdetés
Vanessa Hudgens szeretné, ha a rajongói felnőnének

A High School Musical-filmek szerény Gabrielláját alakító Vanessa Hudgens már korántsem ugyanaz a lány, mint akit akkor megismert és megszeretett az egész világ. A színésznő úgy érzi, hogy már felnőtt, amit több módon is próbál bebizonyítani – például a nemrég forgatott filmjében, a Spring Breakersben egy lázadó, vad, piás tinit alakít Selena Gomez és Ashley Benson oldalán, ezzel is kitörve a jólnevelt Disney-sztár szerepéből.

Ám a lány rajongói korántsem követik kedvencük felnőtté válását, ugyanolyan gyerekesen viselkednek, mint a HSM-láz idején, ami kezdi bosszantani a fiatal színésznőt.

Az utcán néhányan csak csendesen elmennek mellettem, és nem mondanak semmit, de vannak olyanok is, akik követnek, és amikor megfordulok, elbújnak a bokrok mögé. Ez egy kicsit furcsa. Jó lenne, ha már kinőnének ebből, mert ez elég bosszantó – nyilatkozta Vanessa.

A színésznő az interjúban azt is elárulta, hogy már alig várta, hogy vége legyen a Spring Breakers forgatásainak, hiszen már nagyon szeretett volna megszabadulni a szőke hajtól, és újra barna akart lenni.

Határozottan úgy gondolom, hogy egyhamar nem térek vissza a szőkéhez. Egy ideig mókás volt, és a karakteremhez is tökéletesen illett, de nálam ez nem működik – mondta a lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek