Starity

Szakos Andi hisz a netes jóslásban

2012. május 18. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjósolták Szakos Andinak a jövőt. A Megasztár tehetsége nagyon régóta foglalkozik ezotériával, hisz a természetfeletti erőkben, és a jóslatokban is. Andinak nemrég azt jövendölték, először el kell vesztenie mindent ahhoz, hogy megkaphassa azokat a dolgokat, amelyeket igazán szeretne.

hirdetés
Szakos Andi hisz a netes jóslásban
Fotó: Red Lemon Média

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, Szakos Andrea hisz abban, hogy megkaphatja a választ kérdéseire, ezért a Megaházban az internet segítségével jósoltatott magának.

„Már régóta érdekel az ezotéria, nagyon spirituális típus vagyok. Most, hogy az életem ilyen nagy fordulatot vett, még jobban elkezdett bennem mocorogni a kérdés, mit hoz a jövő?" - kezdte az énekespalánta, aki rögtön rákérdezett élete legnagyobb félelmére.

„Mióta elindult a verseny, attól rettegek, hogy elmegy a hangom. Volt is erre sajnos példa, a döntők során, de most már ezen a téren is minden rendben van. A jós is megnyugtatott, legféltettebb kincsem mindig velem fog maradni” – mesélte Andi.

Andi versenytársát, Radics Gigit is szerette volna rábeszélni a jóslásra, Gigi azonban egyáltalán nem hisz abban, hogy bárki előre láthatja a jövőt.


Fotó: Red Lemon

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek