Starity

Szabó Zsófi sztrájkolna szerelméért

2012. május 24. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az őrületbe kergeti a Jóban Rosszban producerét a színésznő, ugyanis mindenáron vissza akarja hozni Száraz Dénest a sorozatba.

hirdetés
Szabó Zsófi sztrájkolna szerelméért

Egy cseppet sem csitul a Tamás atya körüli botrány, ugyanis már nem csak a rajongók szeretnék vissza kapni a jóképű sztárt, hanem a Bettyt alakító színésznő is.

Nagy Tamást, a kórházsorozat producerét már a sorozat egyéb munkatársai is kérlelik, hogy valahogyan kerüljön vissza a sorozatba Dénes: „A sminkszekció és az öltöztetőlányok éjjel-nappal rágják a fülemet miatta. Folyamatosan azt hallgatom, mekkorát hibáztam, amikor elbúcsúztam, illetve elbúcsúztunk Dénestől" – mondta a producer a Borsnak.

„És ez még nem minden. Szabó Zsófi, aki Tamás atya szerelmét játssza, gyakorlatilag csak ezzel van elfoglalva, ötletekkel bombáz, hogyan írjuk vissza Dénes karakterét. Legutóbb egy bulin jött oda hozzám, és közölte, hogy éjszakánként Tamás atyával álmodik, és ez így nem mehet tovább, csináljak valamit! De ami a csúcs: kilátásba helyezte, hogy sztrájkol, ha nem hozzuk vissza az atyát” – részletezte Nagy Tamás.

Szabó Zsófi nem tagadta, hogy mindent megtesz Tamás atya visszatérése érdekében, elárulta, hogy folyamatosan nyaggatja a producert emiatt. Szerinte a legegyszerűbben úgy térhetne vissza Dénes, ha Tamás atya ikertestvérét formálná meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek