Starity

A lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak

2012. június 17. 18:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég egy közvéleménykutatás a férfiakat kérdezte arról, hogy mik azok a szépségtrükkök, amiket utálnak a lányokon, és az eredmény korántsem meglepő.

hirdetés
A lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak

Nemrég az Allure magazin egy igen érdekes felmérést készített, amelyben a megkérdezett férfiak szinte ugyanazokat a válaszokat adták arra a kérdésre, hogy mi az, amitől teljesen rosszul lesznek, ha meglátják egy lányon. Íme a felmérés eredménye:

Túl sok parfüm: Ki ne szeretné a jó, kellemes illatú embereket? A férfiak imádják, ha egy nőnek édes, vagy olykor titokzatos az illata, ám a több méterről is érezhető pacsulifelhőt utálják, főleg ha a lány parfümje rossz, orrfacsaró illatú.

Alapozótól ragadó arc: A pasik ki nem állhatják, ha egy lányon öt kiló vakolat van, nem is nagyon értik, hogy mire jó ez. Szeretik látni egy lány természetes arcát, és még arcapuszit sem szeretnek adni olyan lánynak, akin ragadós alapozóréteg van. Ám azt is hozzátették, hogy egy könnyű alap sosem árt.

Hatalmas műszempillák: Bár a fiúk szeretik, ha egy lány szép őzike-szemekkel pillant rájuk, a hatalmas, felragasztható műszempilláktól azonban mégis rosszul vannak, viasszataszítónak találják őket, és szerintük leginkább egy seprűre hasonlítanak. Szeretik a természetességet, ezért szerintük bőven elég egy sima szempillaspirál is.

Szőrös láb: Ezt nem is kell magyarázni, a pasik egyszerűen visszataszítónak tartanak egy női szőrös lábát, szerintük az illető ápolatlan és igénytelen.

Sárga fogak: Igen, a fiúk nem szeretik, ha egy lánynak sárgák a fogai. Ezért is kell nagyon odafigyelni a megfelelő szájhigiéniára, valamint a kávé és a dohányzás sem tesz jót a gyönyörű fehér fogaknak. (Nem mellesleg a pasik utálják, ha egy lány cigizik.)

Túlszolizott bőr: Azt sem szeretik, ha egy lány szinte úgy néz ki, mint egy csokibaba, és a narancssárgás elszíneződéseket is visszataszítónak találják. Szeretik a természetes barnaságot, ám a túlzásokat inkább kerülik.

Póthaj: Sok lány teljesen odavan a hajhosszabbításért, ám a fiúk ezt is utálják, főleg ha látványos a hajfelvarrás. Szeretik a természetességet, és nem szeretnek beletúrni egy olyan lány hajába, ahol kitapintható, hogy ez bizony nem igazi. Emellett nem kifejezetten szeretik a színes póttincseket, gyöngyöket és tollakat sem a hajban.

Túl sok szájfény/túl vörös rúzs: A fiúk inkább nevetségesnek találják a túlzásba vitt, ragadós, csöpögős szájfényt, mintsem szexinek. A nagyon vörös száj sem az esetük, esetleg egy partin nézik el, de még ilyenkor is óvatosan közelítik meg a vörös rúzsú nőket, félnek tőlük.

Kemény, merev haj: A megkérdezett pasik többsége imádja, ha egy lánynak bele lehet túrni a selymes, jól ápolt hajába, ám az már nem annyira tetszik nekik, amikor a hajzuhatag csakúgy ragad a hajlakktól vagy a zselétől.

Túl vastagon kihúzott, fekete szemek: A fiúk többsége kiábrándítónak tartja azt is, amikor egy lány koromfeketével körbefesti a szemét, szerintük ez olyan hatást kelt, mintha egy pandát látnának. Azt mondják, hogy egy kis smink igenis jól áll a lányoknak, de semmit nem kell túlzásba vinni.

Neon körmök: Erről igencsak megoszlik a férfiak véleménye, sokaknak tetszik, ha egy lány élénkre festi a körmeit, azonban sokan nevetségesnek tartják a rikító körmöket.

Természetesen a fentiek csak a felmérésben részt vett férfiak véleményét tükrözik, ami nem biztos, hogy reprezentálja a Föld összes férfijának ízlését. Hiszen könnyen lehet, hogy ami az egyik embernek nem tetszik, azért egy másik ember teljesen odavan, de azt biztosan leszűrhetjük a felmérésből, hogy ahogyan sok másban, úgy a szépségápolásban is az arany középutat kell megtalálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek