Starity

Kat Graham: „Claire Holt hivatásos táncos is lehetne”

2012. május 28. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy interjú során elismerően nyilatkozott színésztársáról a Vámpírnaplók boszija.

hirdetés
Kat Graham: „Claire Holt hivatásos táncos is lehetne”

Katerina Graham amellett, hogy a Vámpírnaplók boszorkányát, Bonnie Bennettet alakítja, énekesi karrierjét is szépen építi. Számos saját dalt és feldolgozást tudhat már maga mögött, és rendszeresen ad koncerteket is. Legutóbbi dala a Put Your Graffiti On Me, melyhez videoklip is készült nagy sikernek örvend, így továbbra is tevékenykedni fog énekesnőként.

Nemrég egy interjú során a riporter megkérdezte Kattől, hogy van-e esély arra, hogy valamelyik színésztársa a Vámpírnaplókból szerepet kapjon az egyik videoklipjében. A kérdésre ezt a választ kapta: „Ez attól függ, milyen dalról van szó. Mindannyian nagyon tehetséges színészek, de nem tudom, talán.”

Claire Holt azt is elmondta, hogy szerinte rajta kívül ki a legjobb táncos a csapatban: „Kat Graham. Valójában profi táncos is lehetne, ha akarna. Táncórán voltunk ugyanabban a stúdióban amikor először láttam és az első kérdés amit feltettem az volt, hogy Te táncolsz? Szóval nagyon jól nyomja.”

Ezek szerint van rá esély, hogy a közeljövőben valamikor fel fog tűnni Kat valamelyik klipjében egy Vámpírnaplókbeli társa. Lehet, hogy a következő videójában Claire lesz az egyik táncos?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek