Starity

Házasságot kötött Cynthia Nixon és barátnője

2012. május 29. 07:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szex és New York színésznője három év jegyben járás után oltár elé állt kedvesével, Christine Marinonival.

hirdetés
Házasságot kötött Cynthia Nixon és barátnője

2006-ban mindenki megdöbbent, aminkor a Szex és New York Mirandája felvállalta másságát, és bemutatta kedvesét, Christine Marinonit, akivel akkor már két éve alkottak egy párt.

Az élettársak közt 2009-ben az eljegyzés is megtörtént, ám az amerikai törvények nem engedélyezték akkor az azonos neműek házasságát. Azonban a párnak érdemes volt várnia, ugyanis tavaly nyáron mégis hatályba lépett egy törvény, miszerint engedélyezik New York államban az azonos neműek egybekelését.

Cynthia és Christine – bár nem egyből, csupán az engedély megjelenése után majdnem egy évvel – 2012. május 27-én mégis egybekeltek New Yorkban, ahol a pár közös gyermeke, az egyéves Max Ellington Nixon–Marinoni, valamint a színésznő előző házasságából született gyerekei, Charles és Samantha is részt vettek.

Az esküvőn a színésznő egy Carolina Herrera-ruhát viselt, Christine pedig – szokása szerint – férfi ruhát, öltönyt hordott a nagy napon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek