Starity

Tom Felton Az éhezők viadala szerepére pályázik

2012. június 04. 11:11   |   Szerző: Kopidnux

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig hogy elkezdődtek a második film szereplőválogatásai, a rajongók már is őrült találgatásokba kezdtek. Tom Felton Perez Hilton születésnapján nyilatkozott új álmáról.

hirdetés
Tom Felton Az éhezők viadala szerepére pályázik

Annak ellenére, hogy a hírek alapján Taylor Kitsch, Garrett Hedlund és Armie Hammer versenyzik Finnick Odair szerepéért a Futótűzben, titkos források szerint nem csak velük tárgyal a Lionsgate.

A feltbeats.com közétette, hogy a brit Tom Felton (Harry Potter – Malfoy) is azt nyilatkozta, hogy szívesen küzdene a szerepért. A huszonnégy éves sztár bevallotta, hogy nagy The Hunger Games-rajongó.

„Ott voltam Az éhezők viadala világpremierjén – mondta Tom. – A barátnőm egy könyvmoly, olvasta a könyvet, és azt mondta, mindenképpen meg kell néznem a filmet. Szuper volt! Már alig várom a következőt!”

Arra a kérdésre, hogy szeretne-e szerepelni a Futótűzben, a következőt felelte: „Hát persze! A legjobban Finnickként tudnám magam elképzelni. Ő egy nagyon király karakter! Sosem lehet tudni. Drukkolhattok.”

Tom nemcsak egyidős Finnick karakterével, de külsőre is igencsak hasonlít rá, így ha szerencséje van, a következő filmben tényleg kinőhet Malfoy szerepéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek