Starity

Kellan Lutz falfehéren jelent meg a rendezvényen

2012. június 14. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kellan Lutznak is sikerült elkövetnie azt a bakit, amit a legtöbb sztárnak. Férfi létére kissé túl sok alapozót kent a fejére.

hirdetés
Kellan Lutz falfehéren jelent meg a rendezvényen

A pattanásos és zsíros arcbőrre alapozót szoktak kenni, hogy az fedje a hibákat, és ne csillogjon a kamerák előtt – ezzel nincs is semmi baj, de egyes sztárok nem mindig találják el a bőrüknek megfelelő árnyalatot. Kellan Lutz is így járt: túl sok fehér púdert tett fel.

A színész a napokban népszerűsítette új filmjét, a Tarzan 3D-t Németországban, és a rendezvényen mindenkit meglepett a kinézetével szegény. Kellan barna bőréhez kicsit feltűnő a fehér púder, bár az is lehet, hogy filmbéli tejfehérbőrű partneréhez, Spencer Locke-hoz szerettet volna hasonlítani.


Kellan Lutz és Spencer Locke

Az új Tarzan filmet Reinhard Klooss rendezi és modernizálja az eredeti történet alapján a német Constantin Film alatt. A film 2013 januárjában kerül majd a mozikba. A felvételek már megkezdődtek Münchenben. Olyan színészek is szerepelnek benne még, mint Jamie Ray Newman és Trevor St. John.

Érdekes, hogy Lutz kiskorában Tarzan szeretett volna lenni, és most tényleg az lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek