Starity

Harry Styles Zayn Malikkal randizna legszívesebben

2012. június 29. 14:02   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles pár napja elárulta, hogy a bandából legszívesebben Zayn Malikkal randevúzna.

hirdetés
Harry Styles Zayn Malikkal randizna legszívesebben

A One Direction nevű fiúbanda két tagja, Harry Styles és Niall Horan június 27-én a The Bert Show-ban vendégeskedett. A két műsorvezető a rajongók által beküldött kérdéseket olvasta fel a két fiúnak, akik igyekeztek az összesre válaszolni.

Sokféle kérdés érkezett, többek között a szokásos téma, hogy mi volt a legfurcsább dolog, amit feldobtak hozzájuk a színpadra. Harry a jólismert tamponos-sztorit hozta fel, míg Niall elárulta, hogy pont két napja esett meg vele az eddigi legfurcsább eset.

„Június 25-én Houstonban koncerteztünk, és bár a közönség látott minket, mi nem láttuk őket az erős reflektorok miatt. Egyszercsak, egy iPhone repül felém, amire oda volt celluxozva egy lakáskulcs, és egy mocskos üzenet. Az utolsó pillanatban vettem észre, és szerencse, hogy még idejében odébb tudtam ütni, mert különben eltöri a kulcscsontomat” - mesélte Niall.

De nem ez volt a beszélgetés legérdekesebb része, hanem az mikor megkérdezték Harryt, hogy melyik bandataggal randizna legszívesebben Niall zavartan nevetett, majd elhallgatott, azonban Harrynek nem okozott nagy fejtörést a válaszadás, rögtön rávágta: „Zaynnel. Ha lány lennék, valószínüleg teljesen belezúgnék Zaynbe. Annyira csinos! Csak nézz rá! Az arccsontozatára!”

Bár Harry azt mondta, hogy „ha lány lenne”, mindenesetre ez a nyilatkozata sem segítette a banda tagjainak szexuális beállítottságáról keringő pletykák eloszlatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek