Starity

Marilyn Mansonnal duettezik Avril Lavigne az új albumán

2012. július 06. 18:06   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik lesz egy kis meglepetés Avril Lavigne rajongóinak az új lemezen, ugyanis Marilyn Manson megerősítette, hogy duettet készítettek az új albumra, aminek a megjelenése viszont csúszhat.

hirdetés
Marilyn Mansonnal duettezik Avril Lavigne az új albumán

Elég furcsa párosításnak tűnhet Avril Lavigne és Marilyn Manson, de úgy látszik, őket ez nem zavarja, ugyanis az énekesnő ötödik lemezére közös duettet készítettek – erősítette meg a hírt Marilyn Manson saját maga az MTV-nek. A két zenész eddig is jóban volt egymással, ráadásul egy bulvárlap azt terjesztette el róluk, hogy együtt vannak, de a Gossip Con ezt megcáfolta.

A két előadótól valószínűleg egy pörgős rock nótára számíthatunk, és a szám biztosan nagyot fog ütni. Sajnos egyelőre a közös munkáról nem tudunk többet.

Viszont könnyen lehet, hogy még nincs teljesen kész a nagylemez, mert Chad Kroeger egy érdekes nyilatkozatot adott: „Találkoztam Avril menedzserével, amikor Caboban voltam. Beszélt a menedzseremmel, aki azt javasolta, hogy dolgozzunk együtt, írjunk dalokat. Két-háromszor összeültünk már, és az mindig szuper, ha együtt vagyunk a studióban. Avrilnek csodálatos hangja van. Talán már csináltunk vagy nyolc dalt, de még fogunk írni együtt legalább egy hétig."

Lehet, hogy megint úgy járnak a rajongók, mint a Goodbye Lullabyjal, és megint néhány évet várniuk kell az új lemezre, bár az énekesnő állítása szerint kész van már az ötödik korong. Majd meglátjuk, hogy vajon idén megérkezik-e már az új anyag.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek