Starity

Adam Lambert vendégszereplő lesz a Pretty Little Liarsben

2012. július 19. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert vendégszereplő lesz a The Pretty Little Liars halloweeni epizódjában.

hirdetés
Adam Lambert vendégszereplő lesz a Pretty Little Liarsben

Hazánkban is egyre híresebb a The Pretty Little Liars („Édes kis hazudozók”) című amerikai sorozat, amelynek kedden lesz a nyári szezon fináléja az ABC Familyn. Azonban a rajongóknak nem kell csüggedniük, a lányok télen vissza is térnek a képernyőkre, hogy további bonyodalmakat szőjenek.

Azonban a producerek megosztottak egy exkluzív bejelentést is a folytatással kapcsolatban, amelyről Ryan Seacrest számolt be elsőként népszerű honlapján! Jövő héten forgatják a különleges halloweeni epizódjukat, és beszerveztek, hosszas megbeszélés után, egy speciális sztárvendéget, Adam Lambertöt, akinek lesz egy jelenete Lucy Hale-lel, és előad két saját dalt is.

Úgy néz ki, Adamnek nagyon bejött ez az év: megjelent májusban a Trespassing második nagylemeze, amely elsőként nyitott a Billboard listáján (ahol a legszexibb férfi előadónak szavazták meg), majd európai turnéra indult a legendás Queen bandával, továbbá azt pletykálják, hogy felkérték zsűritagnak az American Idol népszerű tehetségkutatóban, amelyben egyébként még 2009-ben szerezte meg a hírnevet magának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek