Starity

Meisa Kuroki ismét reklámarc lett

2012. július 22. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki már számtalan cég arcaként tündökölt. Most a KATE kozmetikumait reklámozza a felkelő nap országában.

hirdetés
Meisa Kuroki ismét reklámarc lett

Az ifjú színész-énekesnőnek nemcsak magánélete tökéletes, de a karrierje is felfelé száguld. 2013-ban egy saját sorozattal lepi meg Japánt. Az év elején megjelent Unlocked című albumát pedig nem lehet kirobbantani a japán slágerlisták éléről.

Ráadásul idén két márka arcává is Meisa Kurokit választották, a Lukia és a világszerte elismert és népszerű UNIQLO-t is ő reklámozza. Pár nappal ezelőtt pedig az is kiderült, hogy a japán kozmetikai cég, a KATE is vele népszerűsíti termékeit.

Természetesen a kampányfotók mellett három rövidfilm is készült Meisáról. Plusz egy színfalak mögötti videót is közzétettek. A képeken és a videókon is egyaránt látszik, hogy a reklám vagy még Mei terhessége előtt készült, vagy pár hónaposan, amikor még nem látszott, hogy új életet hord a szíve alatt.

Mrs. Akanishi a KATE úgymond „femme fatale” azaz a végzet asszonya stílust képviseli. A másik két videót itt és itt lehet megtekinteni, a színfalak mögötti videót pedig itt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek