Starity

Közeleg Eminem és Rihanna közös klipje!

2010. július 21. 23:11   |   Szerző: Lettáz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik Rihanna és David Guetta közös száma, ám most a jelenlegi legnépszerűbb dal(toplistákat vezető), a 'Love The Way You Lie' klip az, ami felkeltheti a közönség figyelmét.

hirdetés
Közeleg Eminem és Rihanna közös klipje!

Joseph Kahn, a klip rendezője a napokban írta ki twitterére, hogy az Eminem ft. Rihanna klip forgatása 20-án lesz. Joseph olyan klipeket rendezett ezelőtt, mint például Lady GaGa - 'LoveGame', Pussycat Dolls - 'When I Grow Up' vagy Britney Spears - 'Womanizer'.

A mai nap megjelent hírek szerint a klipben Megan Fox és a Lost című sorozatból ismert Dominic Monoghan is szerepet fog kapni.

Felkerült az internetre 20 darab kép a klip forgatásáról, amelyekből rögtön kiderül, hogy tűz hiány nem lesz a klipben, talán egy kicsit 'Run This Town' beütésű. A kritikusok szerint a klip megkaphatja az Év Klipje jelzőt is.

A 'Love The Way You Lie' Eminem legújabb albumának, a Recovery-nek a 2. hivatalosan megjelenő dala, amely ma vette át az első helyet a Billboard Hot 100-on is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek