Starity

Klippremier: Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time

2012. július 24. 23:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma napvilágot látott a Call Me Maybe énekesnőjének, és Owl Citynek a közös videója, ami a Good Time címet kapta.

hirdetés
Klippremier: Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time

A Call Me Maybe című slágerrel befutott énekesnő, Carly Rae Jepsen ellen mostanában a rosszakarók körében elég nagy lerárató kampány folyik, először meztelen képekkel, majd pedig nemrég egy állítólagos szexvideóval akarják megtörni az egyre népszerűbb lány karrierjét.

Azonban ez a 26 éves énekesnőt nem érdekli, és minnél jobban azon dolgozik, hogy ne csak egy egyslágeres előadó váljék belőle, akit a dala sikerének lecsengése után elfelejt a közönség. Nem is ül a babérjain, ma jelent meg a YouTube-on legújabb videója, amit Owl Cityvel készített.

Owl Cityt, azaz Adam Youngot egyelőre kevesen ismerik kis hazánkban, az amerikai fiú főleg az elektronikus szintipop terén van otthon, de – mint a videóból is kiderül – énekesnek sem utolsó.

A Good Time a Call Me Maybe-hez hasonlóan egy vidám, fiatalos nyári sláger, és az ehhez készített klip is a bulizást, a barátokat és a jókedvet helyezi előtérbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek