Starity

Nina Dobrev: „Elena szeszélyesebb lesz mint valaha”

2012. július 26. 12:12   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nyíltan beszélt saját karaktere jövőbeli viselkedéséről. Mint kiderült Elena nehezebben fogja viselni az átalakulást, mint bárki azelőtt a sorozatban.

hirdetés
Nina Dobrev: „Elena szeszélyesebb lesz mint valaha”
Fotó: Jake Bailey

Nina Dobrevnek most igazán feladták a leckét a készítők. Ezentúl két vámpírt kell megformálnia, az önző és vérszomjas Katherine-t, valamint Elenát, akit mindenki egy segítőkész, önzetlen lányként ismert meg. Ám mindez már a múlté, a lány befejezi az átalakulást, így vámpírként kell tovább élnie – talán örökre. Ez azt is jelenti, hogy legjobb valamint legrosszabb tulajdonságai egyaránt felerősödnek.

Nina egy interjúban röviden jellemezte az új vámpír-Elenát: „Egy vérszopó r****c lesz! – felelte, tréfásan színésznő. – ”Mintha Elena megint átesne a kamaszkoron. Durcás és szeszélyes lesz, egyáltalán nem számított erre a fordulatra. Nem is tudta, hogy vámpírvér volt a szervezetében, nagyon mérges lesz emiatt” – árulta el Nina, aki azt is megosztotta a rajongókkal, hogy Elena női tulajdonságai is jobban a felszínre törnek. „Sokkal nyitottabb lesz egy bizonyos módón. Hormonális” – tette hozzá titokzatosan Miss Dobrev.

Ez megmagyarázza, Julie Plec egyik korábbi nyilatkozatát, miszerint forró szexjelenetre számíthatunk, ami Elena és a sorozat egyik férfi karaktere között fog lejátszódni. Vajon ki lesz a szerencsés? Mindezekre választ kapunk a 4. évad nyitó epizódjának estéjén csütörtökön, október 11-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek