Starity

Charlize Theron is dühös Kristen Stewart félrelépése miatt

2012. július 27. 16:04   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő elmondta, hogy nagyon mérges kolléganőjére, amiért az viszonyt kezdett a 41 éves nős férfival, mivel mindkettejükkel közeli barátságot ápolt.

hirdetés
Charlize Theron is dühös Kristen Stewart félrelépése miatt

Bombaként robbant a bulvársajtóban Kristen Stewart félrelépésének híre. A Hófehér és a vadász rendezőjével a legfrissebb hírek szerint több hónapja folytattak titkos viszonyt, így nem csoda, ha Robert Pattinson már el is költözött közös házukból, mert egyáltalán nem érdekelte volt barátnője gyenge magyarázata. Bár a színész nem nyilatkozik, nyílt titok, hogy rettentően mérges barátnőjére, megalázottnak érzi magát és nem hajlandó vele szóba állni. De nem csak Pattinson az, aki dühös Stewartra, hanem a Hófehér és a vadászbeli kolléganője, Charlize Theron is.

Az Oscar-díjas színésznő sarokba szorítva érzi magát, mivel olyan jó barátságba került Kristen Stewarttal, hogy akár meg is halna érte, viszont közeli barátságot ápol Rupert feleségével, Liberty Rossal is. Úgy látszik, Kristen nem csak magát hozta kellemetlen helyzetbe, hanem barátnőjét is.

„Charlize nagyon dühöng Kristen miatt, amiért viszonyt folytatott Ruperttel – mondta egy bennfentes a Radar Online-nak. – „Neki Libertyvel nagyon szoros a kapcsolata, és gyakran mentek vacsorázni a családdal. Nem akarja elhinni, hogy Kristen ezt tette. Amikor forgatták a Hófehér és a vadászt, úgy érezte, mintha régi testvérek lennének, mindig adtak tanácsot egymásnak.”

Állítólag Kristen mindig is nagyon védte Rupertet, de senki se gondolta volna, hogy több lehet a dolog mögött. Theron és a stáb többi tagja becsapva érzi magát a történtek miatt.

Charlize ráadásul megkérdezte kolléganőjétől, hogy akar-e örökbefogadott fia, Jackson keresztanyja lenni, de most becsapva érzi magát, amiért semmit se tudott Stewart és Sanders kapcsolatáról.

A színésznő most két fal közé szorult, mivel Liberty nagyon rokonszenves neki, és a gyerekei is, de úgy érzi, mintha Kristen a testvére lenne. Úgy tűnik a Twilight Saga Bellája nem gondolta át alaposan ezt a románcot, mert nem csak barátjának okozott fájdalmat, hanem Rupert feleségének és gyerekeinek is, ráadásul a közeli barátnőjét is nehéz helyzetbe hozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek