Starity

Charlize Theron meghalna Kristen Stewartért

2012. április 28. 21:09   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlize Theron kollégájáról, Kristen Stewartról áradozott egy interjúban.

hirdetés
Charlize Theron meghalna Kristen Stewartért

Nemsokára mozikba kerül Kristen Stewart és Charlize Theron közös filmje, a Hófehér és a vadász. S míg a színészek a filmben egymás életére törnek, addig az életben annyira jó baráttokká váltak, hogy akár életüket is feláldoznák a másikért, legalábbis egyikük biztosan.

„Nagyon-nagyon imádom azt a lányt. Annyira szeretem, hogy akár egy épület tetejéről is leugranék érte – áradozott Charlize az Access Hollywoodnak, mikor Kristenről kérdezték. „Fantasztikus, tényleg fantasztikus lány. Ő az, aki igazán számít a filmben, és mindemellett csodálatos hátmasszázsra képes.”

A film stábja is csak jót tudott mondani a lányról, és bár a forgatások alatt rengeteg dolga van, mindig szakít időt arra, hogy másokkal törődjön. Az Alkonyat-filmek felvételei alatt folyton süteményeket sütött a szereplőknek és a stábnak, a Hófehér és a vadász forgatásán pedig megmasszírozta a a fáradt stábtagokat. Sőt, kollégái szerint nagyszerű színész, és öröm vele dolgozni.

„Kristen az a fajta színész, akivel szeretek együtt dolgozni, mert semmi sem tántorítja el a munkától, és tényleg bármit megtesz a jó eredmény érdekében – folytatta a lány dicsérését Charlize, aki ezzel talán arra utalhatott, hogy Stewart még lovagolni is megtanult a film kedvéért. „Óriási tehetséggel van megáldva, és tudod, én azt vallom, hogy lehetsz akármennyire tehetséges, ha nem vagy kitartó és elhivatott. De ő az, és ettől ilyen fantasztikus.”

A film június 1-jén kerül a mozikba, így a rajongóknak addig sajnos várniuk kell, hogy megcsodálhassák Kristen „fantasztikus” alakítását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek