Starity

Megjelent a Hófehér és a vadász új előzetese

2012. március 21. 09:09   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Látványosnak ígérkezik a Hófehér és a vadász a legújabb képkockák alapján. A hétvégi WonderConon ráadásul egy ötperces anyagot is leadtak a filmből, amit a Universal stúdió elérhetővé is tett.

hirdetés
Megjelent a Hófehér és a vadász új előzetese

A Grimm testvérek Hófehérkéjének legújabb változata egy akció-kalandfilm, amit az elismert Rupert Sanders reklámforgató adaptált. A film cselekményszála alig hasonlít egy népmesére, legalábbis az új előzetes alapján rengeteg akció vár ránk a hazai mozikban is, ahol az amerikai premier előtt, május 31-én debütál a film.

Az év elején beszámoltunk arról, hogy a produkció talán túl erőltetett egy kasszasiker lehetőségéhez, de a legfrissebb anyagok szerint bátran kijelenthetjük, hogy lélegzetelállító filmnek ígérkezik, legalábbis azok számára, akik nem ragaszkodnak foggal-körömmel az eredeti meséhez.

A történetben a gonosz Ravenna királynő, akit az Oscar-díjas Charlize Theron alakít, mindennél jobban hajt arra, hogy elpusztítsa a Kristen Stewart által játszott amazon Hófehért. A fekete szépség azonban reménytelen helyről kap segítséget: éppen a királynő követétől, a vadásztól (Chris Hemsworth), aki képtelen végezni az ártatlan lánnyal, és megtanítja őt harcolni. Ne hagyjuk ki persze a törpöket sem, akikkel közös erővel veszélyeztetik Ravenna uralkodását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek