Starity

Meta Golding is csatlakozik a Futótűz stábjához

2012. augusztus 10. 07:07   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók körében nagyon nagy sikert aratott az Éhezők Viadala, és már izgatottan várják a Futótűz részét is, amely 2013 novemberében fog debütálni. Lassan összeáll a színészek listája, egyre többet tudunk meg róluk.

hirdetés
Meta Golding is csatlakozik a Futótűz stábjához

Bár még több mint egy évet kell várnunk arra, hogy megnézhessük az Éhezők Viadala második részét, a Futótűzet, egyre több információt tudunk meg a szereplőkről. Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy Jena Malone is csatlakozik a stábhoz, és Meta Golding fogja magára ölteni Enobaria szerepét, aki a második körzetből lehet ismerős.

Előző cikkünkben már beszámoltunk néhány szereplőről, de mostanra összeállt a szereplők listája: Jena Malone fogja játszani Johanna Masont, míg Philip Seymour Hoffman a játékmester szerepét fogja magára ölteni.

Egyelőre nem hivatalos, hogy Liam Hemsworth fogja-e Gale-t alakítani Peeta mellett, aki mellesleg Josh Hutcherson, de az biztos, hogy Katniss Everdeenben nem csalódhatunk, hiszen Jennifer Lawrence nagy összeg kedvéért elvállalta a szerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek