Starity

Hivatalos: Jena Malone csatlakozott Az éhezők viadala stábjához

2012. július 23. 22:10   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több hete pletykálkodnak a híroldalakon, hogy végül ki kapta meg a 7. körzeti kiválasztott szerepét, ám néhány órával ezelőtt a Lionsgate hivatalosan kijelentette, hogy Jena Malone fogja játszani Johanna Masont.

hirdetés
Hivatalos: Jena Malone csatlakozott Az éhezők viadala stábjához

Ha nem ismernénk Az éhezők viadala könyvtrilógiából, Johanna Mason egy hetedik körzeti, korábbi viadalgyőztes, akit újra kiválasztanak a 75. Éhezők Viadalára, a Nagy Mészárlásra. Az esemény 25 évenként fordul elő, amikor még nagyobb veszélyben érezheti magát minden 12-18 év körüli lány és fiú, Panem mind a tizenkét körzetéből, hiszen abban az évben a korábbi 24 győztes kell újra megküzdjön a kapitóliumi arénában.

Mint mindegyik győztesnek, Johannának is problémái akadtak hátrahagyni a viadal körüli szörnyűségeket, amit egy érdekes taktikával nyert meg: gyengének mutatta ki magát és csak az arénában fedte fel gyilkoló képességeit. A győzelme után elvesztette szeretteit, de valójában nagyon igyekszik fedni sebezhetőségét.

Hetekig tartó találgatások és hamis híresztelések után a Lionsgate tehát hivatalosan bejelentette, hogy Jena Malone fogja játszani a kívülről sebezhetelennek tűnő Johannát, aki így A kiválasztott két részre bontott filmadaptációjában is meg fog jelenni. A színésznőt eddig az Álomháború- Sucker Punch című filmből ismerhetjük, ám számos kisebb szerepet is játszott.

Az éhezők viadala: Futótűz jövőre, november 22-én jelenik meg, és Jena Malone-on kívül eddig két színész csatlakozott hivatalosan az új szereplőgárda közé, Philip Seymour Hoffman mint az új Játékmester, Plutarch Heavensbee és Amanda Plummer, egy harmadik körzeti kiválasztott. Természetesen Katniss, Peeta, Gale, Haymitch, Effie és Cinna kalandjait továbbra is az előző film színészei fogják megtestesíteni, ezúttal pedig Francis Lawrence ül a rendezői székbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek