Starity

Közeledik a Futótűz, Az éhezők viadala második része

2012. augusztus 03. 14:02   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lionsgate hivatalosan is közzétette, hogy az idősödő kiválasztott, Mags szerepét Lynn Cohen fogja játszani az elkövetkezendő filmben. Eközben Josh Hutcherson immáron szőke hajjal adott interjújában elmondta, hogy két hét múlva utazik a forgatási helyszínre Atlantába.

hirdetés
Közeledik a Futótűz, Az éhezők viadala második része

A Lionsgate az utóbbi hetekben folyamatosan jelentette be a Futótűz színészgárdájának újdonsült tagjait. Az eddigi hivatalos információk szerint az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman játssza majd Heavensbee Plutarch, az új játékmester szerepét, Amanda Plummer bújik a kissé zakkant Wiress bőrébe; a rajongók egyik nagy kedvencét, Johanna Masont pedig Jena Malone fogja alakítani. Ehhez a csapathoz csatlakozik Lynn Cohen Magsként.

Mags a negyedik körzet képviseletében nyerte meg a viadalt egy korábbi évben, és azok közt a kiválaszottak között van, akik a viadal 75. évfordulója alkalmából rendezett speciális adásra kénytelenek visszatérni az arénába egy újabb megmérettetésre. A korosodó bajnok önként jelentkezik, átvéve egy másik korábbi győztes, Annie helyét.

A találgatások továbbra is folynak arról, hogy ki játssza majd a negyedik körzet másik kiválasztottját, a rajongók által talán legjobban várt Finnick Odairt. Egyes források tudni vélik, hogy Sam Claflinnak ajánlották fel a szerepet, de erről még nem érkezett hivatalos bejelentés a Lionsgate-től.

Mindeközben Josh Hutcherson a Straight But Not Narrow szervezet javára rendezett jótékonysági kosárlabdabajnokság előnapján szőke fürtökkel jelent meg a média előtt. Az interjújában pedig azt is elárulta, hogy az utóbbi egy hónapot edzéssel töltötte, két hét múlva pedig már Atlantában lesz, hogy ismét Peeta bőrébe bújhasson.

„[Az edzés] nem annyira kemény, mint amit múlt évben kellett végigcsinálnom, alapvetően csak formába kellett kerülnöm. Egész idő alatt ezek a testrefeszülős ruhák vannak rajtunk, ahhoz pedig elég jó formában kell lennie az embernek, hogy egy ilyen spandexes neoprén cuccot hordjon a film teljes tartama alatt” – mesélte.

A Futótűz 2013. november 22-én debütál a mozikban, a forgatási munkálatok pedig várhatóan ez év végéig fognak tartani, hisz Jennifer Lawrence-nek, az éhezők sztárjának, januárban már az új X-Men film forgatásán lesz jelenése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek